Đề thi học kì 1 môn tiếng anh lớp 6 chương trình mới

Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 có đáp án năm 2021 sách new (90 đề) - Kết nối học thức, Cánh diều, Chân trời sáng sủa tạo

Haylamvày biên soạn cùng xem thêm thông tin Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 tất cả đáp án năm 2021 sách new (90 đề) những bộ sách Kết nối học thức, Cánh diều, Chân ttránh sáng chế được tổng hòa hợp chọn lọc tự đề thi môn Tiếng Anh 6 của những trường THCS để giúp học viên đầu tư ôn luyện tự đó đạt điểm cao trong những bài bác thi Tiếng Anh lớp 6.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 1 môn tiếng anh lớp 6 chương trình mới

*

Phòng Giáo dục đào tạo cùng Đào chế tác ...

Đề thi Học kì 1 - Chân ttránh sáng sủa tạo

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm cho bài: phút

(không nói thời hạn phân phát đề)

(Đề số 1)

I. Circle và Odd one out.

1. A. bike B. bus C. plane D. photo

2. A. beautiful B. big C. market D. noisy

3. A. train B. post office C. clinic D. supermarket

4. A. mother B. father C. brother D. doctor

II. Give the correct size of verbs in bracket.

1. They (be) ................... engineers.

2. She (live) ................... on Tran Phu street

3. Phong (not/ listen).............................. khổng lồ the music every day.

4. Look! Minc (play) ................... soccer.

III. Choose the correct answer

1. Hi. My name is John. What’s__________name? - My name’s Lan.

A. my B. her C. his D. your

2. How many books does Ba___________? - He has eight.

A. have sầu B. has C. lớn have D. having

3. Does Lan have Math on Tuesday? - No, she___________.

A. don’t B. doesn’t C. hasn’t D. haven’t

4. She ___________ her teeth every evening.

A. brush B. to brush C. brushing D. brushes

5. What is she doing ? - She __________ to lớn music.

A. listen B. listens C. is listening D. listening

6. He has breakfast _____ six o’clock.

A. in B. at C. on D. for

7. My school is ________ to a hospital.

A. near B. next C. beside D. between

8. Where is ________ school? - It’s in the country.

A. Nams’ B. Nam C. the Nam’s D. Nam’s

IV. Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. house B. trang chính C. hotel D. hour

2. A. truck B. bus C. ruler D. lunch

V. Read the passage and choose True (T) or False (F)

My name is Mai. I am a student at Thang Long School. It is in the country. Every morning, I get up at five o’clock. I take a shower, have breakfast and go lớn school at 6.30. I have sầu classes from 7.00 lớn 11.15. At 12.00 I have sầu lunch at school. In the afternoon, I bởi the housework & play volleyball. In the evening, I watch television or listen to music & vày my homework. I go khổng lồ bed at 10.30.

1. Mai is a student at Thang Long School.

2. Mai goes to school at half past six.

3. She does the housework và plays volleyball in the afternoon.

4. In the evening, she doesn’t watch television.

VI. Rearrange these words to lớn make complete sentences.

1. lives/ he/ near/post-office/the

..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....……

2. listens / Nam / after / to / school / music .

..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....……

3. school / đô thị / is / my / the / in

..…………...…………….……...…………….……...…………….…….....……

ĐÁPhường ÁN

I.

1. D 2. C 3. A 4. D

II.

1. are

2. lives

3. doesn’t listen

4. is playing

III.

1. D 2. A 3. B 4. D

5. C 6. B 7. B 8. D

IV.

1. D 2. C

V.

1. T 2. T 3. T 4. F

VI.

1. He lives near the post-office.

2. Nam listens to lớn music after school.

3. My school is in the thành phố.

Lưu trữ: Đề thi Tiếng anh lớp 6 Học kì 1 - sách cũ:

Hiển thị nội dung

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào chế tạo ra ...

Đề thi Học kì 1 - Cánh diều

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không nhắc thời hạn phát đề)

(Đề số 2)

I. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. teachers

B. desks

C. rubbers

D. rulers

2. A. pencil

B. help

C. lesson

D. new

3. A. lamp

B. play

C. stay

D. crazy

4. A. bookshelves

B. computers

C. relatives

D. presents

II. Choose the correct answer.

1. I always…………………………our grandparents good health và a long life.

A. hang

B. decorate

C. wish

D. bring

2. There are many beautiful ……………………………in our garden at Tet. They are really colourful.

A. trees

B. flowers

C. plants

D. balloons

3. This river is …………………………. There is a lot of waste.

A. important

B. interesting

C. noisy

D. polluted

4. ………………………. is the first person visiting your house at Tet.

A. first rooster

B. lucky money

C. rooster

B. apricot blossom

5. I can"t ............... my timetable.

A. finding

B. finds

C. find

D. finded

6. We …………… wash our hands before the meals.

A. should

B. won’t

C. shouldn’t

D. mustn’t

7. Where’s Tuan? He …………… juvì chưng with his friends.

A. is playing

B. is doing

C. play

D. do

8. London is a big thành phố, but Tokyo is …………… than London.

A. the biggest

B. biggest

C. bigger

D. big

9. What …………….. your favourite sport?

A. do

B. does

C. are

D. is

10. He usually …………… in the morning.

Xem thêm: Bí quyết đánh lô đề dễ trúng và an toàn nhất hiện nay

A. is jogging

B. jog

C. jogs

D. jogging

III. Rearrange given words lớn make sentences

1. places/ we/ throw/ at/ public/ shouldn’t/trash/./

…………………………………………………………………

2. to/ this/ a/ she/ pagoda/ will/go/ Sunday/./

…………………………………………………………………

3. team/ going/ are/ plant/ trees/ our/ some/to/./

…………………………………………………………………

4. is/ in/ this/ the/ book/ store/ best/ the/./

…………………………………………………………………

5. to/ students/ uniform/ must/ wear/ Vietnam/ in /school/./

…………………………………………………………………

IV. Choose the correct option A, B, C or D for each the gap khổng lồ complete the passage below.

Ha Long Bay is in Quang Ninch Province. It has many (1) ……….. and caves. The islands are named after things around us. (2) ……….. the bay you can find Rooster & Han Isl& & even Man’s Head Islvà. You must (3) ………..a boat ride around the islands – it’s essential! Tuan Chau is (4) ……….. islvà in Ha Long Bay. There you can (5) ……….. great Vietnamese seafood. You can watch (6) ……….. dances. You can join exciting (7) ………... Ha Long Bay is Vietnam’s most beautiful (8) ………..wonder.

1. A. rocks B. islands C. isl& D. lakes

2. A. On B. At C. In D. Over

3. A. lớn take B. taking C. take D. lớn taking

4. A. the biggest B. big C. biggest D. bigger

5. A. lớn enjoy B. enjoy C. enjoying D. enjoyed

6. A. historic B. good C. traditional D. difficult

7. A. activity B. acts C. activities D. actions

8. A. natural B. nature C. local D. international

V. Give sầu the correct size of the verbs

1. Every day she (get) …………..up at 5.00, but today she (get )…………………. up at 6.00

2. The children (walk) ………………………………khổng lồ school now

3. Lan never ( go ) ………………………………camping in winter

4. ……………………..David ( travel )………………………….. to lớn Viet nam by plane now?

ĐÁP. ÁN

I.

1 - B; 2 - D; 3 - A; 4 - D;

II.

1 - C; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - D; 10 - C;

III.

1 - We shouldn"t throw trash at public places

2 - She will go to lớn a pagodomain authority this Sunday.

3 - Our team are going to plant some trees.

4 - This is the best book in the store.

5 - Students must wear uniform to lớn school in Vietphái mạnh.

IV.

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - A;

5 - B; 6 - C; 7 - C; 8 - A;

V.

1 - gets - gets;

2 - are walking;

3 - goes; 4 - Is... travelling;

*

Phòng giáo dục và đào tạo với Đào tạo ra ...

Đề thi Học kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 3)

I. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses.

1.She ……………… in the hospital. (NOT WORK)

2. They ……………… to a new apartment next month? (MOVE)

3. The children are here. They ……………… some models. (MAKE)

4. It’s time ……………… home page. (GO)

II. Choose the correct answer.

1. Boys often play soccer after school, but girls ……………… .

A. aren’t B. aren’t playing C. don’t D. don’t play

2. The bookstore is ……………… of the bakery.

A. the left B. next C. near D. in front

3. Find one odd word

A. better B. smaller C. worker D. hotter

4. On the street, there ……………… a bookstore, a supermarket & a toystore.

A. am B. is C. are D. be

5. I live in a ……………… neighborhood. There are a lot of stores near my house.

A. quite B. quiet C. calm D. noisy

6. Mai’s apartment is ……………… than Nam’s.

A. modern B. moderner C. more modern D. most modern

7. Shh! The baby ……………… .

A. sleep B. sleeps C. is sleeping D. slept

8. It’s dinner time. I‘d better ……………… .

A. go B. khổng lồ go C. going D. am going

9. We are talking to lớn firefighters & checking ……………… different fire trucks.

A. over B. in C. inkhổng lồ D. out

10. Which underlined part is pronounced differently ?

A. coffee B. see C. agree D. free

III. Read và match.

A

B

1. Shall we go there by bike ?

A. Me, too.

2. Can you help me, please ?

B. Yes, sure.

3. Would you lượt thích to lớn play outside ?

C. Sorry, I can’t.

4. I’m so excited.

D. No, let’s walk there.

IV. Read the passage, và decide whether the statements that follow are True or False.

My grandma is my best friover. She is 68 years old. She lives with our family. She was a maths teacher at a secondary school. She likes getting up early và watering the flowers in our garden. She usually helps me with my homework. In the evening, she tells me interesting stories. She also listens lớn me when I’m sad. I love her a lot.

1. The author’s best frikết thúc isn’t young.

2. She helps the author bởi the housework.

3. She teaches maths at a secondary school.

V. Make the questions with the words underlined.

1. My parents are taking me lớn London this Saturday.

2. They often play soccer after school.

VI. Write the sentences with the cues given

1. Hue / be / busy / than / Da Nang / ?

2. I / do / gardening / tomorrow.

3. How many / bench / there / in your classroom ?

Đáp án Đề số 3

I. Supply the correct Tense or Form of the Verbs in parentheses.

1 - doesn"t work; 2 - Are they moving;

3 - are making; 4 - khổng lồ go;

II. Choose the correct answer.

1 - C; 2 - D; 3 - C; 4 - B; 5 - D;

6 - C; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - A;

III. Read & match.

1 - D; 2 - B; 3 - C; 4 - A;

IV. Read the passage, and decide whether the statements that follow are True or False.

| W88Vuive | xosoketqua.com | jun88